¨Ζωγραφική στο σχολείο¨ από την 6η ΥΠΕ σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πατρών στο 29ο και 32ο Δημοτικό Σχολείο Πατρών

Στα πλαίσια του ευρωπαϊκού προγράμματος Health4EUKids και της εφαρμογής και υλοποίησης του Πακέτου Εργασίας 5  – Work Package 5 (W.P. 5) “GRUNAU MOVES” πραγματοποιήθηκε στις 14/5/2024 και 15/5/2024 η δράση “Ζωγραφική στο σχολείο” με τους μαθητές και τους δασκάλους των τάξεων Γ’, Δ’, Ε’ και ΣΤ’ του 29ου Δημοτικού Σχολείου Πατρών (15/5/2024) και του 32ου Δημοτικού Σχολείου Πατρών (14/5/2024) με στόχο την ενίσχυση στη συνείδηση των παιδιών της ψυχικής υγείας και της σωματικής άσκησης.

Οι μαθητές ζωγράφισαν υπό την καθοδήγηση του ζωγράφου κου Κωνσταντίνου Αρταβάνη και της κα Βασιλικής Αρταβάνη από το Εργαστήρι «Μορφές Τέχνης» και έπαιξαν με την ψυχή τους αγαπημένα παιχνίδια στο προαύλιο χώρο του σχολείου τους.

Το παρόν έδωσε και ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ, Γιάννης Καρβέλης όπου μοιράστηκε τον ενθουσιασμό των παιδιών.

Από την Παιδιατρική Κλινική του Π.Γ.Ν.Π. που υποστηρίζει το έργο συμμετείχε η Δρ. Ελένη Παπαχατζή, Παιδίατρος και Μεταδιδακτορική Ερευνήτρια Εργαστηρίου Υγιεινής, Τμ. Ιατρικής, Πανεπιστημίου Πατρών.

Τέλος, η παρουσία και η προσφορά των εθελοντών και του προσωπικού της 6ης ΥΠΕ που εμπλέκετε στο έργο ήταν πολύτιμη στην υλοποίηση της δράσης. 

#HaDEA

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*